fbpx

 

….idag är Vetenskapshälsans födelsedag!

För två år sedan tog jag ett av mina bästa beslut. Ett beslut som skulle visa sig var helt rätt, ett beslut som skulle ge mig en både psykiskt och fysiskt starkare kropp, utmaningar, glädje, nya arbetskamrater och vänner för livet. För två år sedan valde jag att bli egen företagare och starta upp Vetenskapshälsan.

Detta andra år har varit helt fantastiskt. Jag har startat upp över 100 st Vetenskapshälsoresenärer. Vetenskapshälsan har utökats med Johanna, som är en enorm resurs med all sin kunskap och energi hon sprider. Vi har flyttat till nya fina lokaler. Hälsoboosten har byggts och lanserats. Vi har föreläst och startat upp Hälsoboosten ute på företag. Jag har fått äran att sitta med i IForms expertpanel och skrivit flertalet artiklar, detta och en massa fler super roliga saker har år nummer två bidragit med.

Att ha ett eget företag är lite som att ha ett extra barn. Så vi får väl se om detta barnet nu kommer komma in i trotsåldern  runt sisådär 2.5 års ålder ;-). Oavsett vilket så är jag tokigt glad, nöjd, stolt och oerhört tacksam att jag får lov att jobba med det jag gör. Att jag få äran att följa alla mina kunder på deras fantastiska resor mot en hälsosammare och starkare livsstil, det är magiskt!

Under de här två åren har jag även bloggat regelbundet och tänkte därför bjuda på de 10 mest lästa inläggen med start imorgon och under följande 10 dagar framåt.