fbpx

 

…skriver jag om i månadens nummer av iForm.  Att jag fått möjligheten att skriva i IForm är jag väldigt glad och så klart även lite stolt över :-). Att jag dessutom fick skriv om hälsoresor som ju är det jag jobbar med hela dagarna är extra kul. Det jag ville få fram med artikel var hur mycket vi påverkas av vad vi äter och att man med bra och rena råvaror kan bygga starka och mer hållbara kroppar, att vi själva har makten att välja vad vi vill att våran kropp ska bestå av. Vill man bygga en kropp av rena råvaror eller av skräp? Det är bara att välja, valet är helt ditt eget!

Efter att ha varit igång med företaget i snart ett år och startat upp över 60st Vetenskapshälsoresenärer gör att jag nu tydligt ser vad som gör att vissa når sitt mål snabbare än andra. De kunder som genomför sina styrkepass, som vågar vara starka och hela tiden utmana sig själva lite mer för varje träningspass (genom att periodisera träningen) samt väljer så rena råvaror som möjligt, är de som når sina mål. För att lyckas med detta krävs det att man  planera in sina måltider och prioritera sina träningspass. Utan planering hamnar man snabbt tillbaks i dåliga vanor.

Du bestämmer själv hur du vill må- all makt ligger hos dig!

Iform3

Foto: Frida Valentin