fbpx

 

Tack och lov är det dags för mig att träffa Louise nästa vecka och göra min tredje uppföljning på Vetenskapshälsoresan. Tredje gången vi ska prata igenom min kostdagbok över tre vanliga dagar, tredje gången Louise ska göra tester på min rörlighet, styrka och ”flåset” och tredje gången hon ska mäta och väga mig med sitt ”kritiska” måttband och sin ”oförlåtande” våg.

Det är tur det, för nu kan jag behöva lite hjälp att komma vidare med framförallt min önskade viktminskning. Jag är knappast förvånad att kilona rasar långsammare efter att de första 16 ramlade av, men desto mer fundersam på hur jag ska lyckas skifta de återstående 10-15 överflödiga.

Träningen sitter som den ska med tre konsekventa tillfällen i veckan och en stadig ökning av motstånd och vikter. Visst kan kosten finputsas på sina ställen, men i jämförelse med hur den såg ut för ett halvår sedan är den enastående. Återstår att höra vilka äss Louise har i rockärmen för mig, för framåt vill jag och en guidande hand behöver jag definitivt.

Hälsningar Marie