fbpx

Tillsammans hjälps vi åt att nå dina mål

Vetenskapshälsan erbjuder privatpersoner och företag  kost- och träningsprogram där vi visar på mätbara resultat. Bra mat handlar om att ge kroppen det den behöver för att fungera optimalt; att ge den de byggstenar den behöver för att hålla sig frisk och hel. Som forskare på Göteborgs Universitet har jag studerat kostens påverkan på människokroppen. Detta har gett mig stor kunskap inom kost, hälsa och friskvård. Kroppen är byggd för fysisk aktivitet. Genom att regelbundet röra på oss blir vi starkare, orkar prestera mer och får ett bättre immunförsvar. Du bestämmer själv hur du vill må.

På Vetenskapshälsan har vi tre stycken fokusområde med samma grundläggande bas av styrketräning och kostrådgivning. Du väljer inriktning baserat på ditt mål. Välkommen att läsa mer om varje enskild tjänst i menyn eller genom att klicka på respektive länk nedan.

Viktminskning

Tjänsten för dig som av olika skäl vill gå ner till en hälsosam vikt och samtidigt bygga en stark kropp och få sunda kostvanor.

Styrka

Tjänsten för dig som vill fokusera på lite tyngre styrketräning och kanske redan har en viss erfarenhet. Den här tjänsten passar dig som vill bli fastare i kroppen, öka muskelmassan och bygga en stark kropp och få sunda kostvanor.

Löpning

Tjänsten för dig som vill bli en bättre löpare. Här kombinerar vi styrketräning anpassad för löpare och jobbar med individanpassade löparprogram. Den här tjänsten passar dig som är nybörjare men även dig med erfarenhet som satsar på längre distanser och olika lopp. För samtliga löpare så arbetar vi med teknik för att kunna springa säkert och skadefritt.

Välkommen på din resa mot en hälsosammare livsstil.

signed