fbpx

Tänkte idag ge lite tips om något vi valt att kalla framgångsreglerna. Följer man dessa kommer man aldrig misslyckas :-). Kanske lite överdrivet, men de kommer absolut hjälpa dig att aldrig helt och hållet ramla av banan. 

1: Gör aldrig två dåliga matval efter varandra.

– Bara för att man “misslyckats” med en måltid, missat den, ätit för mycket, ätit något man inte borde så är dagen inte förstörd. Inte livet heller :-). En gång är ingen gång, upp på hästen igen. Se till att nästa måltid blir riktigt bra, hämta upp misstaget direkt så är det ingen fara. Dock är det bra att fundera på varför man hamnade i ett dåligt matval så man inte hamnar där igen. Men när man väl analyserat detta så bör man titta framåt och gå vidare och se till att nästa måltid blir riktigt bra.

2: Låt det aldrig gå mer än tre dagar mellan träningspassen.

– Om man bestämmer sig för att det aldrig får gå mer än tre dagar mellan sina träningspass så kommer man aldrig tappa det. Man behöver aldrig få känslan av att man börjar om, vare sig när det gäller träningsvärk eller vikter. Man får ett flyt och det kommer byggas upp en bra vana. Detta gäller ju såklart inte om är sjuk men alltid annars, oavsett om man jobbar eller är ledig.

Kram Louise och Sara