fbpx

 

Inför första mötet med Louise kände jag ganska mycket fjärilar i magen. Var nog lite orolig över vad hon skulle säga om mina matvanor. Jag vet ju redan innan att jag äter för lite frukt o grönt o nästan icke existerande mellanmål.

Ångesten gick fort över när jag möts av en lugn balanserad Louise som ut utan skäll o förmaningar förklara vad som är bra mat, varför och hur jag skall tänka. Maten jag lägger på min tallrik skall vara 100% bra för mig eller 100% njutning. Helt genialt tycker jag.

Jag berättade om mina mål vad jag tyckte var svårt och vad jag tyckt om båda mat o träning.

 

  • 1 att må bra
  • 2 springa halvmara 5/10 i Verona
  • 3 känna mig frisk o stark
  • 4 tappa några kilo
  • 5 Stockholm Marathon i juni nästa år. För att göra detta behöver jag väga lite mindre och min kropp måste bli starkare.

IMG_0572.JPG

Jag blev filmad när jag gjorde olika styrke och rörlighetstester för att se och visa mig vad som är bra och dåligt för att hitta bra grund i min kommande träning. Lite konstigt att se sig själv på film, men jättebra att se och förstå hur man gör och förstå hur det skall vara ;)

 

Nu är jag  såååå peppad inför min träningsstart på måndag. Har handlat mycket bra mellanmål och frysta grönsaker så jag aldrig kan skylla på att det inta fanns hemma.

 

Mvh Eirin