fbpx

 

BOOST WEEKEND- Åkulla Outdoor Resort

Ta med din kompis, respektive eller unna dig själv en härlig energigivande helg med andra träningssugna själar på fantastiska Åkulla Outdoor Resort. Som deltagare får du ett färdigt paket – du behöver inte tänka på detaljerna mer än att ta med träningsskor och kläder för träning utomhus samt ev bad! Du tar dig dit på mindre än en timma (om du reser från Göteborg).

Du kommer få möjlighet till flera olika träningspass och föreläsningar med våra coacher Louise och Sara från Vetenskapshälsan. Tillsammans har vi stor erfarenhet av alltifrån gruppträning, löpcoachning, styrketräning, utomhusträning till rörlighet och kostrådgivning. Fokus detta dygn ligger på funktionell utomhusträning blandat med kondition, men vi erbjuder även en gemensam vandring naturreservatet och de fina bokskogarna, där tar vi oss runt Skogsbostigen och dess 5 toppar. Vi kommer även hålla i rörlighetspass, pw/traillöpning och ge utrymme för egen tid för promenader och cykling/MTB. Vi utlovar 100% träningsglädje och 100% njutning! Det blir kort och gott en en skön helg på Åkulla Outdoor Resort, i naturen i underbar miljö och med god hälsosam mat.

Alla måltider och mellanmål ingår samt lakan och slutstädning. Dryck ingår ej men finns att köpa i restaurangen.

Tider och plats:

START Lördag 27 augusti. kl.09.00
SLUT Söndag 28 augusti kl. 14.00
www.akullaresort.se 

Boka:

Boka genom att skicka ditt namn och telefonnummer till: info@vetenskapshalsan.se
Betalning: Sker genom fakturering i förskott.

Pris:

Boende i tvåbäddsrum (sporthotell). 2 980 kr
Boende i fyrbäddsrum. (sporthotell) 2 780 kr
Boende i enkelrum (ekonomirum, lägre standard). 2 980 kr

Bokningen är bindande.

Höstens program 2022

Styrkeworkshops

 • Muffins och mark- Workshop i marklyft
  14 september 18:30-20:00

 • Bubbel och böj- Workshop i knäböj
  12 oktober 18:30-20:00

 • Bullar och bänk- Workshop i bänkpress
  16 november 18:30-20:00

Sugen på att bli grym på bänkpress, marklyft och knäböj? Vi kombinerar det bästa av två världar, 100% njutning och styrka. 
Workshopen är för alla nivåer, Oavsett vilken nivå du befinner dig på kommer du att få massor av bra övningar och tips för att utvecklas. Boka en eller alla tre. 

Pris: 395 kr/ workshop. Obs! Endast 6 platser

Boka din plats till samtliga events och workshops genom att mejla till: louise@vetenskapshalsan.se

Löparworkshops

 • Lakrits och löpning- Workshop i löpteknik

En workshop för dig som vill få inspiration och ny kunskap inför säsongens löpning. Vi snackar teknik, testar på olika löpstilar, filmar och analyserar våra löpsteg. Alla kan delta oavsett nivå. Det bjuds på lakrits i olika former, 100% njutning med 100% inspirerande löpning.

Pris: 395 kr

Rörlighetsworkshops

 • Kex & Flex- Workshop i rörlighet

En workshop för dig som vill få bättre rörlighet och få praktiska tips och trix i din vardag. Alla kan delta oavsett nivå. Det bjuds på roliga tester och vi avslutar med go fika, 100% njutning med 100% inspirerande workshop.

Pris: 395 kr