fbpx

Fit For Life- Rivstarten startar om:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Fit For Life- Rivstarten!

Så här går det till

 1. ANMÄL dig genom att klicka på knappen nedan!
 2. START! Starten sker den 2:e januari. Du tränar och följer vårt upplägg under 6 veckor.
 3. MÅL! 12:e februari. Bli den bästa versionen av DIG själv! 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Anmälningsavgift: Endast 1500:-
Betalas via swish till: 123 151 00 31

Med chans att vinna fina priser. Se nedan för mer info!

 

GÖR DU PÅ SAMMA SÄTT SOM DU ALLTID HAR GJORT SÅ KOMMER DU FÅ SAMMA RESULTAT SOM DU ALLTID FÅTT. 

Det handlar om att du måste bestämma dig!

Challengen leds av erfarna coacher som är forskare, PT, kostrådgivare och löpcoacher. All coachning sker i vårt digitala verktyg och app. Du har under hela challengen tillgång till vår chat med coacherna. Under 6 veckor kommer du att få all den inspiration och pepp du behöver för att nå hela vägen mot ditt mål. Tillsammans gör vi en digital Vetenskapshälsoresa som vi kallar “Fit For Life- All inclusive”.

Du får varje vecka inspirerande inlägg från coacherna och tips och idéer i Facebookgruppen. Du får E-boken “En hälsosammare vardag” med 70 hälsosamma recept framtagna av forskare och kostrådgivare. Du får inköpslistor och en kostplan för vad dina måltider ska innehålla och hur ofta du ska äta. Vi väger eller räknar inga kalorier.

Alla träningsprogram är uppbyggda av licensierade personliga tränare och löpcoacher.

Vi erbjuder er ett brett utbud med fem olika inriktningar och upplägg baserat på ditt individuella mål. Varje person väljer den inriktning och nivå som motsvarar målet med själva challengen.

Målet för den här challengen är att skapa nya hälsosamma vanor, få inspiration, bli starkare och få en sundare kropp…helt enkelt bli den bästa versionen av DIG själv! Vi följs åt på en digital träningsresa som tar oss jorden runt. Målet är att klara minst 15 000 poäng varje vecka. Klarar du det så har du chansen att vinna fina priser.

Välj mellan följande upplägg:

 • BLI STARK- Nybörjare
  3 styrkepass per vecka baserade på gym
 • BLI STARKARE- Fortsättning
  4 styrkepass per vecka baserade på gym
 • BÖRJA SPRING- Nybörjare
  3 löppass per vecka där du växlar mellan att gå och jogga
 • BLI SNABBARE- Fortsättning
  3 löppass per vecka med målet att nå milen. Du behöver ha en viss löpvana sen tidigare och klara att springa minst 30 minuter.
 • BLI LÄTTARE- Nybörjare
  2 styrkepass per vecka och 2 power walkspass samt ett viktminskningsmaterial för varje vecka.

Det går självklart att köra två upplägg parallellt och välja både lite löpning och lite styrka, ni har fri valmöjlighet att anpassa träningsupplägget för just er nivå. Det man ska tänka på är att man ska hitta en hållbar nivå. 

Alla passen finns planerade i vår digitala app som även fungerar som en personlig träningsdagbok. Du kan även registrera all annan typ av träning. Se träningspassen som ett smörgåsbord, välj de just du gillar.

Tufft, roligt och motiverande! Känner mig starkare och tycker att jag ser muskligare ut. Det svåraste för mig är att äta nog mycket. Har rekommenderat det redan till kollegor. Hoppas att jag orkar och kan motivera mig att själv fortsätta träna.

Sara Edfast

deltagare Fit For Life

Det här är ett toppenupplägg med varierad träning. Den positiva effekten är att kondisen förbättrats, och jag är piggare. Jag har gått ner fettet på kroppen som smyger sig på när men är över 50 och slarvar en del. Jag vill absolut rekommendera Fit For Life.

Ulrika Lager

deltagare Fit For Life

Jag gillar konceptet och har gjort flera förbättringar i rätt riktning. Tycker upplägget med schemalagda träningsprogram och kostupplägg fungerar kanon. Är motiverad att fortsätta min resa och har tipsat mina vänner- rekommenderas varmt! 

Kenneth Johansson

deltagare Fit For Life

Superbra upplägg där man får med kosten och träningen på samma gång. Jag har fått ny inspiration, bättre kondition, känner mig starkare, har tappat några onödiga kilon på köpet. Det har varit en bra genomtänkt träningsplan som har varit lagom utmanande. Jag vill inte att det ska ta slut!

Sara Ingårda

deltagare Fit For Life

Digital Hälsoresa

Fit For Life är en digital hälsoresa som sker online. Challengen följer man på vår digitala karta. Genom att utföra fysiska aktiviteter och göra hälsosamma val så förflyttar vi oss jorden runt. Vi har alla det gemensamma målet att klara alla veckomål.

Du tävlar mot dig själv genom att försöka samla ihop 15 000 poäng varje vecka. Alla fysiska aktiviteter som du utför under veckan omvandlas till poäng (twiiks). Följer du våra pass i upplägget + de uppgifter (måndagarna= kost och fredagarna= fredagsfys) i kalendern vi lagt in så kommer du hamna en bra bit ovanför veckomålet på 15 000 poäng.

Alla som fullföljer challenges sex veckor och klarar samtliga veckomål är med i utlottningen av att få sin insats återbetald samt vinner ytterligare 1500:- i presentkort hos Vetenskapshälsan. (totalt värde 3000:- ). Observera, det är alltså inte den med mest poäng som vinner utan det sker genom lottning mellan de personer som klarat samtliga veckomål.

Den personen som får mest poäng under hela challengen vinner däremot en stor ärofylld hälsopokal.

Anmäl dig till Fit For Life genom att fylla i dina kontaktuppgifter här

Tidigare_deltagare?

13 + 4 =