fbpx

Ett år av förändring, ett år av utveckling, ett år av lärdom, ett år av roligheter. Idag är det ett år sedan jag bestämde mig för att säga upp mig på Göteborgs Universitet. Lätt det modigaste, läskigaste och bästa beslut jag tagit. Det har varit ett fantastiskt år bestående av många timmars arbete mycket energi, tid, kraft, svett, skratt och nog också lite tårar. Kan nästan inte fatta att jag idag driver ett helt eget företag med en alldeles egen affärsidé och det coolaste av allt är att jag har kunder:-). Kunder som köper min tjänst och som tror på Vetenskapshälsan filosofi om att man genom små förändringar över tid kan nå en helt ny hälsosammare livsstil. Många av mina kunder har nu också kommit så långt att de börjar få resultat, som visar på att de små delmålen kan ge stora resultat. Jag känner en otrolig tacksamhet för det fantastiska förtroendet jag får av mina kunder. Att de ger mig insyn i deras kostvanor och liv, att de litar på mig och genomför de förändringar som vi kommer överens om. Detta året har gett mig så mycket energi och glädje och jag ser verkligen fram emot hösten och allt spännande som den har att erbjuda. Detta året har jag lärt mig att om man verkligen vill något så kan man!