fbpx

 

Denna veckan har varit speciell på många sätt.

Jag har blivit intervjuad av en journalist på en större hälsotidskrift, helt galet och fantastiskt kul. Berättar mer när jag får lov.

Jag ska få gästblogga på HälsaMeras hemsida, pirrigt och skoj.

Jag har fått flera nya kunder och haft start möten med dessa, alltid lika härligt att få vara med när de tar sina första steg mot en mer hälsosam livsstil.

Denna veckan har jag haft uppföljningsmöten med kunder som nu gjort ca 1/4 av sitt år. Att få dela deras glädje över resultaten och delmålen som de uppnår är stort!

Jag har denna veckan utsett vinnarna som ska delta i Vetenskapshälsoresan . Nästa vecka ska jag få träffa den första deltagaren Marie för vårt första möte och vi ska göra en nulägesanalys och en hel del tester för att finna Maries styrkor och svagheter. Detta för att på bästa sätt bygga hennes träningsprogram så hon ska kunna nå sina mål. Vi kommer också diskutera  hennes kostdagbok och hon kommer få tips och delmål för att förändra sin kost. Ser mycket fram emot detta mötet.

Denna veckan har varit speciell också på det privata planet då barnen har varit hos sin farmor och farfar för att kunna vara lediga när T och jag har jobbat. Detta har gjort att vi på kvällarna har kunnat ägna oss åt varandra och en massa spontana aktiviteter som annars kräver lite mer planering när man gör dem tillsammans med barnen. Vi har satt på film tidigt en kväll så att vi kunde se två (i vanliga fall hinner man knappt se en;-)), vi har åkt ner till havet med härliga vänner och ätit räkor och vin. Vi har tagit sovmorgon och istället jobbat senare på eftermiddagen. Ikväll blir det middag och bad vid havet i den underbara värmen. Helt enkel en massa saker som vi annars inte gör lika enkelt. Det är härligt att ibland bryta vardagen och göra saker som man kanske inte gör annars. Men nu längtar vi ihjäl oss efter killarna och ser supermycket fram emot att de ska komma hem imorgon och att ha hela härliga sommarlovet framför oss tillsammans.

Hoppas ni alla har det skönt i sommarvärmen