fbpx

 

Nu har jag i tre månader levt ett sundare liv och ändrat mina vanor. Jag har tyvärr varit sjuk i omgångar samtidigt som jag rest väldigt mycket. Varit i  Verona, London och Spanien på fyra veckor. Under den perioden har det varit svårare med de bra matvanorna. Jag har försökt välja de bättre alternativen. Det har dock blivit mycket 100% njutning. Känns skönt att vara hemma och hitta tillbaks till vardagsrutinerna. Ja det är faktisk de bättre vanorna som nu känns som de rätta och naturliga, känns ganska coolt ändå.

Träningen har ju också fått lida av återkommande halsont feber och snuva. Jag känner ett starkt behov att komma igång igen. De nya programmet jag fick av Louise efter Verona hann jag bara med att kör en och en halv vecka innan jag blev sjuk igen. Jag ser mycket fram mot min löprunda imorgon. Håller tummarna och äter duktigt så får jag tro att det ska gå vägen.

 

Mvh Eirin