fbpx

Jag är så himla glad! Idag nådde Vetenskapshälsans FB sida 200 gillare. 200 personer som valt att följa mig och ta del av den glädjen och inspiration som jag försöker förmedla kring kost och träning.

Att se något som man lagt ner hela sin själ i växa och tas emot av andra personer är så himla stort. Ända sen i höstas när jag tog beslutet att starta mitt eget företag har jag fått fantastisk stöttning av nära och kär. Att ha folk runt omkring mig som ger mig positiv energi är superviktigt för mig. Det är den där extra energin som behövs de dagar då man ibland tvivlar och tappar fart. Att då får höra av de man har runt omkring sig att de tror på en och det man gör  är det som får en tillbaks på banan igen.

Jag är så himla tacksam för möjligheten jag fått att sprida min kunskap om kost och träning. Att få förmedla vikten av att äta ren mat. Att den mat man äter idag blir dina proteiner och celler imorgon  gör att vi såklart påverkas jättemycket av det vi äter. Jag vill få människor att förstå nyttan och glädjen av att äta bra mat. Mat med bra näringsinnehåll, att ge kroppen det den behöver och se vilken energi det ger.  Jag utbildar människor i att göra smarta val så att man kan äta ofta och mycket. Det är osmart att bli hungrig, inte farligt men osmart då det är när vi är hungriga som vi gör dåliga och osmarta val. Att lära sig att komponera sin tallrik så man kan äta sig mätt utan att få i sig onödiga kalorier samt att äta flera gånger per dag är många gånger det som gör att folk lyckas med sin viktnedgång.

Att kombinera smarta kostval med styrketräning är receptet på att nå sina mål. Muskler kan vara den bästa byggstenen i kroppskompositionen ;-). Har man mycket muskler förbränner man mer i vila, man får bättre hållning, blir starkare och slipper onödig värk och som vältränad håller man lättare en jämnare blodsockernivå än om man är otränad. Se till att prioritera din träning och att ge dig själv bra mat- det är du värd!

Tallriken nedan består kycklingfilé, kvarngryn, kvargsås med sambal oelek, ägg, broccoli, rivna morötter, mango, isbergsallad ( hade föredragit vitkål men den var slut) och innehåller 480 kcal. Om man gör smarta val kan man äta mycket mat :-).