fbpx

Crossfit For Life- Nästa challenge startar om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Crossfit For Life

Vad får man om man lägger ihop Crossfit träning med vetenskapligt framtaget kost? Man får fantastiska resultat!

Är du redo att ta din hälsa och träning till nästa nivå? Då är den här Challengen för dig! Crossfit For Life är en 8 veckors challenge som kommer att ge dig hälsosammare mått, mer styrka, bättre kondition med fokus på att öka muskelmassan. Detta är ingen quickfix, ingen diet, det här är din nya livsstil. Målet med Challengen är att du ska få kunskapen som behövs för en hållbar och  hälsosam livsstil.

Så här går det till

 1. ANMÄL dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan
 2. START! Nästa start sker 16 maj. Du tränar hos Crossfit Crowbar samt ev. egen träning och följer vår kostrådgivning under 8 veckor.  
 3. MÅL! 10 juli. Toppa formen och lägg fokus på bra kost, Crossfit och din hälsa.

Max 20 PLATSER!

Anmälningsavgift: Endast 6999:- (För medlemmar 4399:-)
Med chans att vinna tillbaks din anmälningsavgift.

Viktig info! På eftermiddagen, söndagen den 15 maj ses vi för kroppsmätning och “kick-off”. Vid frågor eller funderingar om Challengen, skicka ett mejl till [email protected]

 

Anmäl dig till Crossfit For Life genom att fylla i dina kontaktuppgifter här

Är du medlem i CrossFit Crowbar idag?

6 + 6 =

Challengen:

 • Kick-off med föreläsning och kroppsmätning (fettprocent & muskelmassa)
 • Digital träningsdagbok/app
 • Digital challenge med topplistor och världskarta
 • Onlinecoachning med forskare, personliga tränare och kostrådgivare under alla 8 veckor
 • Sluten Facebookgrupp
 • Målgång- Kroppssmätning (fettprocent & muskelmassa)
 • Chans att vinna tillbaks startavgiften samt en pokal

Kosten:

 • Kostupplägg med recept och inspiration
 • Utbildningsmaterial kost, hälsa & träning
 • Kroppsammansättningsmätning för en muskel och fettanalys
 • Kostupplägg för 8 veckor. Upplägget baseras på din kroppssammansättning och ditt mål
 • Alla kostråd, recept och upplägg är vetenskapligt framtagna
 • Kostrådgivningen görs utav Vetenskapshälsan som är forskare och licensierade kostrådgivare

Träningen:

 • 2 månaders medlemskap på Crossfit Crowbar
 • Crossfitpass, funktionell träning som passar alla oavsett tidigare träningserfarenhet
 • Alla deltagare kommer att utmanas på sin individuella nivå
 • Styrke och konditionstester (frivilliga)
 • Gruppträning med covid-anpassning för allas säkerhet
 • Träning som förbättrar både styrkan, konditionen och hälsan som helhet

CrossFit Crowbar- Boxen där Egot lämnas utanför, man ser varandra och strävar dagligen efter att bli sitt bästa jag, samtidigt som man har roligt på vägen. CrossFit är en träningsform som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Våra coacher är välutbildade och hjälper varje individ framåt på bästa sätt.

Grundtanken inom Crossfit är att utveckla styrka, uthållighet, smidighet och kroppskännedom genom ständigt varierande funktionella rörelser utförda med hög intensitet.

På Vetenskapshälsan är vi alltid uppdaterade inom den senaste forskningen. Vi är forskare, licensierade kostrådgivare och personliga tränare med en stor erfarenhet och bredd i bagaget. Under Challengens 8 veckor kommer kosten vara avgörande för vilka resultat du får.

Vi håller dig i handen och peppar när det behövs och pushar när det krävs. Du är aldrig ensam, utan vi når dina mål TILLSAMMANS!

Fick äntligen de resultat jag ville ha när jag hakade på detta. Lärde mig framförallt att äta bättre och mer!! Enkel och hållbar kosthållning! Ingen drastisk diet och heller inget kaloriräknande ☺ Roliga utmaningar och bra inspiration. Har blivit starkare och uppnåt nya pb, ökat i muskelmassa och tappat i fett! Och det var faktiskt inte särskilt svårt 😁🏋‍♀️ Tveka inte, bara häng på! 👊

Veronica

Kombinationen av träning med Crossfit och expertkunskapen med kosten från Vetenskapshälsan är ett vinnande koncept. Äntligen har jag hittat ett sätt som fungerar att bibehålla för resten av mitt liv. Jag är grymt glad för resultaten jag uppnått.

Kristian B

Kan verkligen rekommendera Vetenskapshälsans Boostcamp.
Framförallt för Louise och Saras kunskaper, bredd och fördjupning inom sina olika områden.
Man får massa små och stora tips på saker man trodde att man redan kunde.
Har man en tävlingsmänniska inom sig så finns det möjlighet att vinna en jättefin pokal och med lite tur vinna tillbaka insatsen.
Många bra mattips och chansen att träffa nya träningskamrater.
Kennet

Vetenskapshälsan är grymma! Boostcamp är ingen tillfällig diet, utan ett hälsosamt sätt att tänka på mat och träning långsiktigt. Kul med träningskompisar som peppar på träningen och Sara och Louise som man kan fråga om allt!
Camilla

Detta är något jag kan rekommendera starkt för er som vill få en kickstart och komma igång med träningen på riktigt!
Sara och Louise e så grymma, du kommer få massa hjälp med både träning och kost få massa grymma tips stora som små, du kommer träffa nya människor få nya tränings kompisar mm
Detta är ingen snabb diet för att gå ner massa i vikt utan ett steg i rätt riktning att lära sig äta rätt, bli starkare och framför allt att må bättre!
Jesper

Jag rekommenderar detta starkt. Ett superbra upplägg med träning och ett kostupplägg som låter dig leva ett ”vanligt” liv. Ingen snabbdiet. Louise och Sara är grymma❤️
Sofia

Digital Hälsoresa

Crossfit For Life är en digital hälsoresa som sker online. Challengen följer man på vår digitala världskarta. Genom att utföra fysiska aktiviteter och göra hälsosamma val så förflyttar vi oss jorden runt. Vi har alla det gemensamma målet att klara alla veckomål.

Du tävlar genom att försöka samla ihop 25 000 poäng varje vecka. Alla fysiska aktiviteter som du utför under veckan omvandlas till poäng (twiiks). Tränar du Crossfit 3 gånger i veckan samt lägger in vardagsmotion och antar våra kost och hälsoutmaningar så kommer du klara veckomålet på 25 000 poäng. Klarar du även veckans Crossfitutmaningar som publiceras i appen så kan du tjäna ihop extra poäng utöver träningen.

Alla som fullföljer Challenges 8 veckor och klarar samtliga veckomål är med i utlottningen av att få sin anmälningsavgift återbetald. Observera, det är alltså inte den med mest poäng som vinner utan det sker genom lottning mellan de personer som klarat samtliga veckomål.

Den personen som får mest poäng under hela Challengen vinner däremot en stor ärofylld hälsopokal.

GÖR DU PÅ SAMMA SÄTT SOM DU ALLTID HAR GJORT SÅ KOMMER DU FÅ SAMMA RESULTAT SOM DU ALLTID FÅTT. 

Det handlar om att du måste bestämma dig!