fbpx

 

Jag har åkte på en riktigt dunder förkylning. Har inte varit förkyld på över två år och så kommer den nu, 3 veckor innan vår träningsresa till Spanien (den till Turkiet blev inställd). Detta pajar en del av min uppladdning och förberedelse inför resan. Men det är nu jag kan välja om jag ska stressa upp mig och gräma mig och lägga en massa negativ energi på något som jag ju faktiskt inte kan påverka speciellt mycket, eller om jag istället ska försöka vara riktigt tacksam över att förkylningen kom nu, hela tre veckor innan resan och inte samma vecka som resan. Nu hinner jag ju bli helt frisk! Man väljer faktiskt själv hur man vill tänka och vilka tankar och energi man vill genererar, positiva eller negativa. Att välja att påverka det som man kan påverka och att låta bli att lägga energi på sådant man ändå inte kan påverka, brukar vara klokt!

Om tre veckor bär det iväg på Fitnessvecka på Playitas, 40 träningspass och många bra föreläsningar. Jag ska resa med tre fantastiska vänner, kommer bli en underbar resa som jag ser mycket fram emot! Nu ska jag bara vila tills jag är helt, helt frisk. Hellre en extra vilodag än att börja träna för tidigt och inte bli riktigt frisk