fbpx
Jag har idag haft uppföljningssamtal med 5 stycken kunder. Kunder med helt olika förutsättningar och mål. Men det som de alla har gemensamt är att de bestämt sig för att lyckas. De planerar, prioriterar och är medvetna om att det kommer ta tid att uppnå sina slutmål. De vet att vi jobbar med långsiktiga och hållbara mål, att vägen inte alltid är spikrak men att de ändå inte ger upp när de möter motgång. Trägen vinner är ett uttryck som stämmer in på dessa kunder. Att köra på även när det känns motigt är det som kommer ge resultat i slutändan. 
 
Det som jag blir så himla imponerad av är deras resultat. Med relativt små förändringar på deras kost och träning har vi uppnått stora resultat. Man måste inte äta 100 procent bra hela tiden för att gå ner i vikt. De har lärt sig ett sätt att äta på som funkar till vardag som till fest. Mat som passar för alla i familjen. Att man kan äta allt men inte jämt, men att man behöver göra aktiva och medvetna val. När man förstår det och finner ro i det, det är då magin sker och resultaten kommer.
 
Jag är både stolt och känner en stor ära över att få ta del av deras resa, det är ett stort förtroende att förvalta som jag är tacksam att jag fått. Alla dessa fantastiska personer som jag dagligen få coacha och som kämpar och gör precis så bra de bara kan, de ger mig så mycket energi och inspiration till att själv kämpa på. Att utvecklas och hela tiden bli lite bättre. Både som individ och som företag.
 
Vetenskapshälsan växer hela tiden, och de allra flesta av våra nya kunder får vi ifrån redan befintliga nöjda kunder. Detta är ju för att folk omkring dem ser att de gör resultat, att de blir starkare, går ner i vikt och att de strålar inifrån och ut. Befintliga kunder är våra ambassadörer, det är de som kan berätta att det inte är någon diet de går på, att de inte behöver träna varje dag i veckan för att uppnå resultat, att man med tre hemmapass i veckan kan gå ner 10 kg på 3 månader och ändå öka sin muskelmassa. Att det inte är någon magi eller hokus pokus bakom utan bara ren mat och effektiv styrketräning. Jag är glad att fler och fler inser att det handlar om en livsstil och ett sätt att träna och äta på som kommer vara hållbar resten av livet. Att man med små medel kan uppnå stora resultat.