fbpx

träningsresa Hälsoboosten2

Vi är så otroligt glada och stolt att vi nu kan presentera vår helt egna drömresa ner till Kroatiens pärla, nämligen ön Hvar. Ön är rankad som den 10:e vackraste ön i världen och förutsättningarna för en magisk resa är maximala.

I en hel vecka ska vi träna, sola, bada, umgås, utmanas, svettas, lyfta tungt, springa, snorkla, simma, njuta, vila, äta gott och leva livet! Här råder lugnet och du kan helt fokusera på dig själv, din hälsa och din träning.

Stort utbud av pass och träningsprogram

Träningspassen kommer vara varierande; vi erbjuder allt från svettiga kondition och styrkepass med kroppsvikt, gympass i det stora utegymmet på klipporna, löpteknik, traillöpning, morgonpromenader, rörlighetsträning, styrkeworkshops och mycket mera…Programmet blir ett smörgåsbord där varje person väljer vilka aktiviteter man vill delta på. Allt är valfritt och man kan när som helst välja sol och bad om man föredrar avkoppling.

Utflykt till Hvar stad

Under veckan åker vi även på en utflykt till Hvar stad där det blir tid för shopping, äta glass, strosa runt i gamla stan och äta på restaurang. Vill man så erbjuder vi även ett träningspass på strandgymmet som en skön avslutning.

På kvällarna finns det även tid för mys under bar himmel på egna utomhusbion.

Alla måltider ingår och har tagits fram i samråd med dietist. I vår egna strandbar serveras det smoothies, shakes och mellanmål för den som önskar fylla på med energi under dagen.

Vetenskapshälsans medlemmar och följare har nu chansen att boka totalt 10 platser på resan innan de släpps till allmänheten. Det bästa av allt är att vi även kan erbjuda en boka tidigt rabatt på 500 kr fram till den 10/2.

Kort fakta om resan:

Datum: 29 sep- 6 okt 2018

Målgrupp: Träningsentusiaster i alla åldrar

Boende: I dubbelrum i lägenhet

Flyg och transfer: ingår! (Obs pris beräknat på flyg från Göteborg)

Mat: Helpension inkl. dryck

Extra: Utflykt till Hvar stad inkl. måltid

Pris: 13 995 SEK  (boka tidigt rabatt – 500 kr)

Du betalar bara din anmälningsavgift nu på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. 60 dagar innan avresa ska 20% av resan vara betald
och resterande slutbetalning skall tillhanda senast 14 dagar innan avresa.

Hör av dig till oss om du vill veta mer eller boka en plats! [email protected]