fbpx

 

Jag heter Lisa och jag håller på med en förändring i mitt liv. För cirka 6 månader sen startade min hälsoresa. Den 7/2 gjorde jag mitt första träningspass och efter det har det blivit 59 st.

Av dessa träningstillfällen har bara tre känts negativa. Inte att jag ångrat att jag tränat utan mer att kroppen har känts sliten, jag har fått byta ner mig på vikter sen förra gången eller inte klarat hålla intervallen så länge som Louise rekommenderat. Sedan starten har jag alltså avsatt 59 timmar av 4560 disponibla timmar dvs 1.29% av min tid har jag lagt på träning eller ca 19 minuter per dag, eller ca 2,7% av min fritid. Det är ju sjukt lite.

Det som tagit lite mer tid är maten. Det kräver lite planering. Men det blir väldigt snabbt en vana att gå omkring med mellanmål i handväskan :-). 

Helt ärligt vad det självklart så att jag hade kilon jag ville bli av med när jag först tog kontakt med Louise. Men ganska snart har jag insett att maten handlar om något helt annat, att aktivt göra ett val vad jag stoppar i mig och vad jag väljer att servera till mina barn, handlar om så mycket mer. Louise hjälper mig att landa och hitta redskap i denna nya insikt. Det som ibland kan kännas lite motigt är personer i ens närhet som provoceras av detta och har tusen åsikter.

Jag vill leva och vara lycklig, det är min största drivkraft till att göra en förändring. Jag kan självklart inte påverka allt men jag kan skapa dom absolut bästa förutsättningarna att få tillbringa så lång tid som möjligt med dom jag älskar.

//Lisa

“Lisa träffade jag första gången när jag var och föreläste på Skårsgård och några månader därefter kontaktade hon mig för att påbörja sin resa mot en hälsosammare livsstil. 

Vissa kunder gör precis som jag säger, tar till sig alla mina råd och när vi har våra uppföljningsbesök känns det mer som man sitter och pratar med en kompis än att jag jobbar :-). Precis så är det med Lisa. 
Det som imponerat mycket på mig utöver hennes fantastiska resultat under dessa 6 månader ( -11,3 kg, – 8 cm i midjan, 10 cm över höften, bättre kondition och fin styrkeutveckling) är hennes driv och förmåga att se möjligheter istället för hinder. Lisa är fyrbarnsmamma men löser ändå minst 3 träningspass i veckan- det imponerar på mig :-). Jag är mycket stolt och nöjd coach och ser enormt mycket fram emot att få fortsätta coacha Lisa ytterligare 6 månader. Jag vet att hon kommer fortsätta göra grymma resultat för än är inte alla mål uppnådda.”