fbpx

Igår fylldes Moo:t av vänner, kollegor, kunder och släkt. Både barn och vuxna. Det var en härlig kväll och jag känner mig oerhört glad och tacksam över alla som trotsade regnvädret och kom och firade med oss.

Prästgårdskliniken och ActiMera och Kungsbacka Naprapaterna  hade fina erbjudanden och det tävlades om både träningskort och kost och träningsrådgivning. Vi skålade i bubbel och minglade. Vårt stora rum som används som både studio och träningsrum gjorde vi om till ett stort lekrum. Där byggdes det både tågbanor och ritades teckningar. R och H som var ansvariga för denna aktivitet var båda mycket nöjda att så många barn kom.

Jag kan nästan inte förstå att första året redan har gått. Det har varit ett fantastiskt kul år och så otroligt mycket har hänt. Jag har i dagsläget många fler kunder än jag vågat hoppas på, jag säljer föreläsningar till både privatpersoner och företag. Det är underbart att jag idag kan försörja mig på det jag älskar att göra, känner mig glad och tacksam över detta. En stor del i detta är flytten av hemma kontoret till Moo:t, att få ha glada och kreativa människor runt omkring mig har bidragit till både fler kunder och en härlig energi.  Lokalen i sig har också gett stora möjligheter till både föreläsningar och event.

 

Gårdagens vinnare av en månads kost och träningsabonnemang är Johan Thelander. Han gissade på att hantlarna vägde 7783g och den korrekta vikten var 7805 g.

Stor grattis säger vi till Johan!

DSC_0009